Főoldal:

Magamról

Kapcsolat


Fizikai állapotjavító tanácsadás:

Az Élet Táblája

Személyiség elemzés

NES-rendszer

 
 

Róbgyógy
06 30 62 62 676  

robgyogy@t-email.hu

 

NES -rendszer

MI az a NES program ?
Esély aminek értéke van. Lehetőség, hogy megtaláld rossz közérzeted okát és segítsd önmagad helyreállítását.
Megváltoztatja életed, mert világod benned újjá születik.

 • Segít, hogy a szervezeted működéséhez lét- fontosságú információk, benned célba érjenek.
 • Hogy kapcsolat legyen sejtjeid és közted.
 • Szerveid ne külön-külön erőlködjenek, hanem együtt működhessenek egymást támogatva.
 • Mert az információ a létezés alapja, fontos a sejtjeidnek, szerveidnek, neked, környezetednek.
 • http://www.robgyogy.hu/bachviragterapia_clip_image002.jpgInformációt hordoznak a gyógyszerek, vitaminok, a táplálékok, a víz, az érintés, a szeretet, az egész testünk, a szerveink, szöveteink, sejtjeink, molekuláink, atomjaink.
 • Tehát az egész életünk információk tömege és áramlása.
 • A lényeg, hogy nem megfelelő az információk fogadása szervezetünkben. Ilyenkor információ torzulás keletkezik.
 • Mindaddig, amíg az információs mezőnkben ilyen torzulás jelen van, addig nem tud egységesen   működni a szervezetünk.    

A NES terápiáról
A NES terápia egy forradalmian új elméleten, az "emberi testmező" koncepcióján alapszik.
A NES terápia célja, hogy helyreállítsa az emberi testmező egységét és támogassa az ember testében rejlő természetes öngyógyító képességet információs áramlás útján, mint kémiai, fizikai, szellemi, érzelmi szinten egyaránt.
A NES terápia krónikus tünetek felismerésében, és megváltoztatásában segít, mert olyan gátakat tud áttörni melyek akadályozzák az információ áramlását a szervezetünkben, korrigálja a kiegyensúlyozatlanságokat, hosszabb távon segíti a közérzetünk jobb irányba történő változását. 

 • A NES cseppek táplálék kiegészítők és gyakorlatilag nem tesznek többet mint egy simogatás, egy kedves szó, csak célzottabban közvetítik ezek információit. Nem keltik fel a kételkedést, érzelmekre hatnak érzelmek nélkül. 
 • Az ember információs testmezőjének helyreállítása  által jó irányban változhatnak a negatív gondolati formák.

A NES módszere nagyon jól kiegészít minden eddigi ismert wellness tevékenységet, mert a mentális, érzelmi, fizikai szintek egységére hat. Olyan információt juttat a rendszerbe ami egyszerre hat a tudatra és hat a kommunikációra (testmező-test). Ezáltal a szervezet önregeneráló folyamatát segít be indítani , külső erőszakos, esetleg túlságosan megterhelő folyamatok alkalmazása nélkül.

 • A NES szkennelő módszere egy magasan fejlett, biofizikai tudományokon alapuló technika segítségével értelmezi az emberi testmező térképét.
  Ezért a megfelelő cseppek alkalmazásával azt érjük el, hogy közvetlenül juttatunk olyan információkat a testbe, ami valami kommunikációs zavar folytán nem jut el a tudattól, vagy torzul az átmenet folytán, s ezáltal már egy torzult információ hatására kezd működni a test kommunikációs rendszere. Miután az információtorzulás mindig egy ponton megy végbe, ám a torz információ újabb és újabb torz információkat szül, ezért maga a harmonizálást, gátló folyamat is szakaszos;

a legnyilvánvalóbb torzulás kijavításán keresztül, fokozatosan jut el az eredendő és elsődleges torz

 

információhoz és azt kijavítva, újból egy  egységesebb  rendszert épít fel, lépésről-lépésre.információhoz és azt kijavítva, újból egy  egységesebb  rendszert épít fel, lépésről-lépésre.

 

 


Készítette: Horizon Webstúdió